Tadında bırakılmasını tercih ederim.
bunu izleyen var mı nasıl dizi?
Tüketirim. Prime, bekliyoruz.
Doğrulanmış hiçbir Disney+ hesabında böyle bayrak kullanımı falan yok. Hepsi içeriğin bulunduğu kanalları listelemiş bio kısmına. Türkiye’de milliyetçilik yapacakları tuttuysa bilemeyeceğim.
Valla resmi olsa Disney Channel TR’de bu hesabı takip ederdi. Hesabı açan bunları takip etmiş inandırıcılığı artsın diye bence.
Zaten doğrulanmış hesap değil. Daha önce Latin Amerika hesap açıldığında böyleydi. Bence resmi bir hesap çünkü öyle olmaz disney hesap çokta kapatırdı. Ve sahte hesap olsa çokta gönder paylaşmışlardı. Ayrıca bak bakalım disney Channel Tr. Kaç hesap takip ediyor.
Bende zannetmiyorum bu hesabın resmi bir hesap olduğunu. Resmi bir hesap neden profili gizli moda alsın ki ?
Gizli değil ya, gönderi yok hesapta.
Daha önce disney plus Latin Amerika hesap da açıldığın da gizli motaydı. Hata disney’in Star Plus için açtığı “disneyplusstar” halen gizli moda
@tanrininlutfu @Buggy Bir az bakındım da Twitter hesap falan da açılmamış. Muhtemelen sahte hesap. ama bu 2021 de plus geleceği gerçeğin değiştirmiyor.
Yellowstone u izleyen var mı?
Nasıl diz?
acil cevap pls
Meh, sıkıyor bir süre sonra aynı lokasyon. Oyuncu kadrosu için başlamıştım ama geldiği son noktada baydım şuan.
Harbi kötü mü lan… Ama Kevin Conster izlemek istiyordum
Çıldırıyorum mükemmel haber. Okuduğumdan beri sürekli keşke dizisini yapsalar diyordum. Hayalim gerçek oldu. Müthiş bir evreni var bu kitap serisinin.