Hawkeye 🏹

Kate Bishop’un kostümüne muhteşem demem ama CW seviyesi demek de haksızlık olur. Zaten bir süperkahraman kostümünden çok sportif bir gündelik kıyafet kafasıyla tasarlanmış gibi. Asıl kostüm ilerki zamanlarda görünecektir.

Superman kostümü ise görselde her ne kadar çok çok iyi görünse de dizi içinde bu kadar iyi görünmeyeceğine eminim.

1 Beğeni

Buggy fena ağlıyor başlıkta. Ağlama kardeşim ağlama.

1 Beğeni

https://www.instagram.com/p/CInk7TvgKNG/?igshid=19w4om46n2gga

2 Beğeni

İkisi arasında güzel bir kimya yakalanacak gibi duruyor şimdilik.

2 Beğeni

Olum ağlamalık bir şey yok o kostümü ay pardon eşofmanı giyen ağlasın asıl .d CW’ye getirsen yoldan çevirirler bunu.

1 Beğeni

ElgFxU5WkAA7dzO

Bu dizideki kız o kostümle bile CW’a uğrasa CW bu kıza ve kostüme tapar o kadar standart düşük Arrowverse’de :doglul:

1 Beğeni

Ya olum kostüm falan diyorsunuz ya, abi EŞOFMAN var kadının üstünde. Altında ise bildiğin PANTOLON.

Hani bu bu kostüm değil .d bildiğin günlük spor kıyafetim. Gider Adidas’tan alırım bunları. Aşağıdakini de Koton’dan.

CW falan diyorsunuz da adamlar en azından deri kostüm yapıyorlar (iyi yada kötülüğünü tartışmıyorum) ama bu ise bir “kostüm” bile değil sadece “günlük kıyafet”

Ya çok tatlı duruyor ikili. Hatun zaten başka bir şey. Sabırsızlıkla bekliyorum. Keşke bu seneye sıkıştırsalar loki ile birlikte de toplam 4 dizi izlesek.

1 Beğeni

İyi de bu kostümün prototip bir kostüm olmadığına dair bir kanıt yok elimizde. Concept Art çalışmalarında bambaşka kostümler gözüküyor.

Bu kostümün kalıcı bir kostüm olmadığı, karakterin amatörce tasarladığı ilk kostümü olması muhtemel yani. O yüzden şu an ‘‘amatörce ve ucuz’’ gözüken bir kostüm giymesi mantıklı sayılabilir.

2 Beğeni

Kostüm değil olm bu zaten üstüne mor ceketi geçirmiş dolaşıyor. İnsanlar hype yapıyor niye baltalıyorsun.

1 Beğeni

Eh işte sorunu anlamışsındır şu yazdığın cümlenin içindeki .d

Olum zaten emin ol bu diziyi en çok ben bekliyorumdur. Millet Wandavision için falan hype kasıyor, bende ona karşı sıfir ilgi. Varsa yoksa Falcon&Winter Soldier ve Hawkeye için heyecanlıyım. Bu tarz ajan işi şeyleri doğaüstü şeylere tercih ederim hep.

espiyonaj :cool:

2 Beğeni

20201213_042945

5 Beğeni

bana bu dizi netflix-marvel işler gibi olacak gibime geliyor.

3 Beğeni